Събития

2018-10-29 Участие в конференция „Киберсигурност в електрическата мобилност и цифрова трансформация в енергийната инфраструктура”

На 26-ти октомври, във Военна Академия „Г. С. Раковски“ – София се проведе конференция на тема „Киберсигурност в електрическата мобилност и цифрова трансформация в енергийната инфраструктура“ (част от Европейския месец на киберсигурността 2018 г.).

Събитието се организира от ИКЕМ – Националната браншова организация за електрическа мобилност в България, със съдействие на Военна Академия „Г. С. Раковски“ – гр. София, Българско ядрено дружество, Софийски форум за сигурност и „АЕЦ Козлодуй –  Нови мощности”.  Медийни  партньори на събитието бяха Дарик Радио и Списание „Ютилитис”, а финансова подкрепа оказаха ЕВН и „ЕнергоСервиз” АД .

В Конференцията взеха участие еврокомисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел, представители на българския и европейски парламент, бизнеса, висшето и професионално образование, както и много от членовете и партньорите на ИКЕМ.